Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais
Pateiktame granolos recepte gausu džiovintų vaisių ir riešutų mišinio. Jis yra sotus, prisotintas saldžių džiovintų vaisių ir medaus cukrų. Be to, riešutai tokiai granolai suteikė unikalų ir įvairų skonį. Ją galima paruošti per trumpą laiką, o paskui laikyti ir naudoti, kai prireikia, o tai labai palanku.
Žingsnis 1
Figas ir abrikosus supjaustykite kubeliais. Riešutus sutrinkite smeigtuku arba susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Paruoškite dviejų baltymų - medaus ir alyvuogių aliejaus - mišinį, suplakite juos. Sudėkite avižinius dribsnius, graikinius riešutus, migdolus ir moliūgų sėklas. Išmaišykite ir dėkite ant grotelių arba kepimo skardos ir džiovinkite apie 30 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol gražiai pagels. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 3
Į atvėsusį mišinį suberkite džiovintas spanguoles, džiovintas vyšnias, figas ir abrikosus ir išmaišykite. Laikykite stiklainyje arba inde sausoje, tamsioje vietoje.
Kategorijos