Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais

Pateiktame granolos recepte gausu džiovintų vaisių ir riešutų mišinio. Jis yra sotus, prisotintas saldžių džiovintų vaisių ir medaus cukrų. Be to, riešutai tokiai granolai suteikė unikalų ir įvairų skonį. Ją galima paruošti per trumpą laiką, o paskui laikyti ir naudoti, kai prireikia, o tai labai palanku.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Figas ir abrikosus supjaustykite kubeliais. Riešutus sutrinkite smeigtuku arba susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Paruoškite dviejų baltymų - medaus ir alyvuogių aliejaus - mišinį, suplakite juos. Sudėkite avižinius dribsnius, graikinius riešutus, migdolus ir moliūgų sėklas. Išmaišykite ir dėkite ant grotelių arba kepimo skardos ir džiovinkite apie 30 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol gražiai pagels. Leiskite atvėsti.

Žingsnis 3

Aromatinga granola su medumi ir džiovintais vaisiais Žingsnis 3
Į atvėsusį mišinį suberkite džiovintas spanguoles, džiovintas vyšnias, figas ir abrikosus ir išmaišykite. Laikykite stiklainyje arba inde sausoje, tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos