Publikavimo data: 2024-01-20
Granola su moliūgų sėklomis, žemės riešutais, graikiniais riešutais ir medumi receptas
Granola yra tradicinis Jungtinių Valstijų patiekalas. Granola - tai ta pati granola, tik kepta. Šie grūdai papildomai kepami orkaitėje, iš anksto sumaišyti su medumi, prieskoniais ir nedideliu kiekiu sviesto. Šių muslių galiojimo laikas yra ilgas, juos galite sudėti į sandarius indus ir patiekti pusryčiams, net ir kiekvieną rytą.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C temperatūros. Nuplaukite riešutus ir gerai nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Graikinius ir žemės riešutus susmulkinkite peiliu arba sutrinkite grūstuvu ar trintuvu.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite riešutus ir moliūgų sėklas.
Žingsnis 4
Į tą patį dubenį suberkite avižinius dribsnius ir medų.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Paskleiskite granolą. Kepkite orkaitėje 10 minučių 150 °C temperatūroje. Po 10 min. masę išmaišykite ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 6
Paruoštą granolą šiek tiek atvėsinkite ir patiekite su pienu arba jogurtu.
Žingsnis 7
Granola bus geriausias naminio kokteilio dubenėlio, pagaminto iš sutrinto šaldyto banano, kokosų pieno ir saujos šviežių uogų, užpildas.
Kategorijos