Publikavimo data: 2024-05-25
Gausūs granola su obuolių padažu
Granolą - Amerikoje gimusius pusryčius, kurie nuo seno mėgstami visame pasaulyje, galima paruošti su atsarga kelioms dienoms. Tradiciškai ją sudaro avižiniai dribsniai, medus ir kiti saldumynai. Kad skonis būtų dar ryškesnis, galite įdėti džiovintų vaisių, pavyzdžiui, sultenių ar abrikosų.
Žingsnis 1
Sumaišykite medų su cinamonu, imbieru, muskatu, druska. Viską sumaišykite, įmaišykite obuolių tyrę. Sudėkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, suberkite avižinius dribsnius. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Gautą granolą sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje, kol paruduos (apie 20 minučių). Į auksinius dribsnius įmaišykite riešutų, sėklų, sezamo sėklų, kokoso drožlių. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepkite dar 15 minučių, suberkite nuplautas sultenes, išmaišykite ir kepkite 10 minučių toje pačioje temperatūroje.
Kategorijos