Gausūs granola su obuolių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausūs granola su obuolių padažu

Granolą - Amerikoje gimusius pusryčius, kurie nuo seno mėgstami visame pasaulyje, galima paruošti su atsarga kelioms dienoms. Tradiciškai ją sudaro avižiniai dribsniai, medus ir kiti saldumynai. Kad skonis būtų dar ryškesnis, galite įdėti džiovintų vaisių, pavyzdžiui, sultenių ar abrikosų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs granola su obuolių padažu Žingsnis 1
Sumaišykite medų su cinamonu, imbieru, muskatu, druska. Viską sumaišykite, įmaišykite obuolių tyrę. Sudėkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, suberkite avižinius dribsnius. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Gausūs granola su obuolių padažu Žingsnis 2
Gautą granolą sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje, kol paruduos (apie 20 minučių). Į auksinius dribsnius įmaišykite riešutų, sėklų, sezamo sėklų, kokoso drožlių. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Gausūs granola su obuolių padažu Žingsnis 3
Kepkite dar 15 minučių, suberkite nuplautas sultenes, išmaišykite ir kepkite 10 minučių toje pačioje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos