Aromatinga grikių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatinga grikių košė

Tikriausiai visi žino grikių košę. Grikių košę paruošti gana paprasta, ji nereikalauja ypatingų įgūdžių ir gebėjimų, tačiau, nepaisant to, kad ją paruošti lengva, košė beveik visada būna nepaprastai skani ir aromatinga.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga grikių košė Žingsnis 1
Grikius nuplaukite ir lengvai apkepkite keptuvėje, įkaitintoje su sviestu. Ant ugnies užkaiskite vandenį, įberkite druskos, užvirinkite ir supilkite kruopas. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 20 minučių.

Žingsnis 2

Aromatinga grikių košė Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą. Supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, susmulkintas žoleles, kalendrą, pipirus ir druską. Padažą supilkite į košę. Išmaišykite ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, jūsų receptai, grikių košė, namų receptai, receptų knyga, grūdai

Kategorijos