Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga grikių košė
Tikriausiai visi žino grikių košę. Grikių košę paruošti gana paprasta, ji nereikalauja ypatingų įgūdžių ir gebėjimų, tačiau, nepaisant to, kad ją paruošti lengva, košė beveik visada būna nepaprastai skani ir aromatinga.
Žingsnis 1
Grikius nuplaukite ir lengvai apkepkite keptuvėje, įkaitintoje su sviestu. Ant ugnies užkaiskite vandenį, įberkite druskos, užvirinkite ir supilkite kruopas. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 20 minučių.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą. Supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, susmulkintas žoleles, kalendrą, pipirus ir druską. Padažą supilkite į košę. Išmaišykite ir palikite pastovėti.
Kategorijos