Vaivorykštinė grikių košė su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vaivorykštinė grikių košė su dešra

Sunku sutikti, kad grikių košė yra nuobodus ir įprastas patiekalas. Ją, kaip ir bet kurį kitą patiekalą, galima paversti labai netgi vertinga ir patrauklia. Grikiai su dešra virsta gražiu, ryškiu ir skaniu patiekalu, neskaitant to, kad jie turi daug naudingų medžiagų - 9 mineralus, 18 aminorūgščių, gausų vitaminų rinkinį, kurie reikalingi ir per šventes, ir darbo dienomis.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaivorykštinė grikių košė su dešra Žingsnis 1
Užvirkite grikius. Užvirinkite 2 puodelius vandens, supilkite į jį puodelį kruopų, įberkite druskos ir virkite ant vidutinės ugnies, kol košė bus paruošta.

Žingsnis 2

Vaivorykštinė grikių košė su dešra Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus ir vidutinio dydžio morkas. Po 2 minučių į daržoves sudėkite kubeliais supjaustytą dešrą. Viską kepkite, kol įgaus auksinę plutelę.

Žingsnis 3

Vaivorykštinė grikių košė su dešra Žingsnis 3
Supilkite grikius į keptuvę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Tada nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos