Publikavimo data: 2024-05-25
Vaivorykštinė grikių košė su dešra
Sunku sutikti, kad grikių košė yra nuobodus ir įprastas patiekalas. Ją, kaip ir bet kurį kitą patiekalą, galima paversti labai netgi vertinga ir patrauklia. Grikiai su dešra virsta gražiu, ryškiu ir skaniu patiekalu, neskaitant to, kad jie turi daug naudingų medžiagų - 9 mineralus, 18 aminorūgščių, gausų vitaminų rinkinį, kurie reikalingi ir per šventes, ir darbo dienomis.
Žingsnis 1
Užvirkite grikius. Užvirinkite 2 puodelius vandens, supilkite į jį puodelį kruopų, įberkite druskos ir virkite ant vidutinės ugnies, kol košė bus paruošta.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus ir vidutinio dydžio morkas. Po 2 minučių į daržoves sudėkite kubeliais supjaustytą dešrą. Viską kepkite, kol įgaus auksinę plutelę.
Žingsnis 3
Supilkite grikius į keptuvę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Tada nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos