Publikavimo data: 2024-06-09
Grikių košė su pienu
Grikių košė su pienu - mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas. Tai beprotiškai lengvas patiekalas. Tokia košė puikiai tiks pusryčiams. Atrodytų, paprasti ingredientai, kas gali būti skanu. Tačiau patikėkite, iš tokių įprastų produktų sukuriamas nerealus derinys, kuris patinka visiems.
Žingsnis 1
Pirmiausia kruopas nuplaukite nuo šiukšlių ir dulkių. Supilkite jas į puodą ir užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnelį druskos. Uždėkite indą ant viryklės, nustatykite didžiausią kaitrą arba temperatūrą. Įberkite šiek tiek druskos. Kai vanduo pradės virti, įjunkite mažą kaitrą ir virkite po dangčiu 15 minučių. Tada nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite grikiams prisitraukti dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Grikiai su pienu jau beveik paruošti. Belieka supilti pieną ir virti dar 2-4 minutes.
Kategorijos