Grikių košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Grikių košė su pienu

Grikių košė su pienu - mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas. Tai beprotiškai lengvas patiekalas. Tokia košė puikiai tiks pusryčiams. Atrodytų, paprasti ingredientai, kas gali būti skanu. Tačiau patikėkite, iš tokių įprastų produktų sukuriamas nerealus derinys, kuris patinka visiems.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikių košė su pienu Žingsnis 1
Pirmiausia kruopas nuplaukite nuo šiukšlių ir dulkių. Supilkite jas į puodą ir užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnelį druskos. Uždėkite indą ant viryklės, nustatykite didžiausią kaitrą arba temperatūrą. Įberkite šiek tiek druskos. Kai vanduo pradės virti, įjunkite mažą kaitrą ir virkite po dangčiu 15 minučių. Tada nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite grikiams prisitraukti dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Grikių košė su pienu Žingsnis 2
Grikiai su pienu jau beveik paruošti. Belieka supilti pieną ir virti dar 2-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos