Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinga kiaulienos sprandinė ir sūrio fondiu
Jei mėgstate mėsą, o įprasti patiekalai jau seniai nusibodo ir norite išbandyti ką nors naujo, šis receptas tikrai skirtas jums. Šį patiekalą paruošti nėra sudėtinga, tačiau kiaulienos gabaliukai gaunasi labai sultingi, skanūs ir puikiai dera su sūrio ir majonezo padažu. Jį galima patiekti per šeimos vakarienę arba draugų kompanijoje. Puiki alternatyva įprastam kebabui ar kitiems prie laužo gaminamiems patiekalams.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais, pageidautina skersai pluošto, kad mėsa būtų ne tokia kieta. Specialioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite kiekvieną gabalėlį iš eilės, kol iškeps.
Žingsnis 2
Padažui paruošti sūrį sutarkuokite stambia tarka, perkelkite į gilų dubenį ir supilkite majonezą. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Kategorijos