Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus baltojo vyno fondiu su malta vištiena
Fondiu gali tapti visaverčiu ir sotu patiekalu, jei, kaip šiame recepte, jo pagrindą sudaro ne tik sūris, bet ir malta vištiena. Traškios duonos riekelės, pamerktos į šią sūrią, skanią lydyto sūrio ir mėsos masę, džiugins jūsų skonio receptorius ir paliks malonų poskonį. Be to, daugiakomponentė šio fondiu sudėtis prisotins jus maistingomis medžiagomis, o jo gaminimas neužtrunka ilgai.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepkite faršą, šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite. Tada pertrinkite ją per sietelį arba susmulkinkite blenderiu. Įmaišykite grietinėlę ir trynius ir maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Pastatykite fondiu puodą ant vandens vonelės ir supilkite į jį tarkuotą sūrį. Maišykite, kol sūris išsilydys. Tada supilkite vyną ir sudėkite mėsos mišinį, gerai išmaišykite. Batoną supjaustykite kubeliais. Jei pageidaujate, juos galima išdžiovinti.
Kategorijos