Gausus baltojo vyno fondiu su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausus baltojo vyno fondiu su malta vištiena

Fondiu gali tapti visaverčiu ir sotu patiekalu, jei, kaip šiame recepte, jo pagrindą sudaro ne tik sūris, bet ir malta vištiena. Traškios duonos riekelės, pamerktos į šią sūrią, skanią lydyto sūrio ir mėsos masę, džiugins jūsų skonio receptorius ir paliks malonų poskonį. Be to, daugiakomponentė šio fondiu sudėtis prisotins jus maistingomis medžiagomis, o jo gaminimas neužtrunka ilgai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus baltojo vyno fondiu su malta vištiena Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepkite faršą, šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite. Tada pertrinkite ją per sietelį arba susmulkinkite blenderiu. Įmaišykite grietinėlę ir trynius ir maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Gausus baltojo vyno fondiu su malta vištiena Žingsnis 2
Pastatykite fondiu puodą ant vandens vonelės ir supilkite į jį tarkuotą sūrį. Maišykite, kol sūris išsilydys. Tada supilkite vyną ir sudėkite mėsos mišinį, gerai išmaišykite. Batoną supjaustykite kubeliais. Jei pageidaujate, juos galima išdžiovinti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos