Publikavimo data: 2024-06-15
Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje
Universalų fondiu patiekalą išrado šveicarai. Jam pagaminti reikia išlydyti sūrį, pagal skonį pridėti prieskonių, o tada galima mėgautis patiekalu pagal savo skonį ir norą. Vieni į sūrio masę mirko duonos riekes, kiti nori pasisotinti virtomis daržovėmis, treti su sūriu ragauja saldžius vaisius. Ir visi lieka patenkinti tokiu maistu.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o česnaką susmulkinkite presu. Atskirame dubenyje sumaišykite vandenį, grietinėlę, cukrų ir krakmolą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supilkite vyną į multicookerio dubenį. Kaitinkite jį 10 minučių, naudodami multicooker programą 100 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Po 5 minučių į vyną suberkite česnaką ir tarkuotą sūrį. Maišykite, kol mišinys taps vientisas. Tada įmaišykite sumaišytą krakmolą ir grietinėlę.
Kategorijos