Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje

Universalų fondiu patiekalą išrado šveicarai. Jam pagaminti reikia išlydyti sūrį, pagal skonį pridėti prieskonių, o tada galima mėgautis patiekalu pagal savo skonį ir norą. Vieni į sūrio masę mirko duonos riekes, kiti nori pasisotinti virtomis daržovėmis, treti su sūriu ragauja saldžius vaisius. Ir visi lieka patenkinti tokiu maistu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o česnaką susmulkinkite presu. Atskirame dubenyje sumaišykite vandenį, grietinėlę, cukrų ir krakmolą iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Supilkite vyną į multicookerio dubenį. Kaitinkite jį 10 minučių, naudodami multicooker programą 100 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 3

Sūrio fondiu su baltuoju vynu ir česnakais multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Po 5 minučių į vyną suberkite česnaką ir tarkuotą sūrį. Maišykite, kol mišinys taps vientisas. Tada įmaišykite sumaišytą krakmolą ir grietinėlę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos