Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinga lašiša citrinų mišinyje ir grietinėlės padaže
Švelnaus sviestinio skonio lašiša atsiskleidžia dėl žolelių ir prieskonių. Šiuo atveju patiekalas praturtintas citrinų padažu, patiekiamas su aromatingu ir sodriu grietinėlės padažu. Dėl tokių kulinarinių procesų patiekalas virsta rafinuotu, rafinuotu patiekalu, kuris teikia malonumą ir net estetinį malonumą. Tokią lašišą paruošti nėra sudėtinga ir gana greitai.
Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Dubenyje sumaišykite citrinos sultis, žievelę ir alyvuogių aliejų. Į foliją įdėkite lašišą, iš abiejų pusių pabarstykite pipirais, druska ir užpilkite citrinų mišiniu. Palaikykite 10 min. kambario temperatūroje, o tada kepkite įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite pieną, jogurtą, majonezą, česnaką, krapus ir m ealsą. Pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos