Aromatinga lašiša citrinų mišinyje ir grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinga lašiša citrinų mišinyje ir grietinėlės padaže

Švelnaus sviestinio skonio lašiša atsiskleidžia dėl žolelių ir prieskonių. Šiuo atveju patiekalas praturtintas citrinų padažu, patiekiamas su aromatingu ir sodriu grietinėlės padažu. Dėl tokių kulinarinių procesų patiekalas virsta rafinuotu, rafinuotu patiekalu, kuris teikia malonumą ir net estetinį malonumą. Tokią lašišą paruošti nėra sudėtinga ir gana greitai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga lašiša citrinų mišinyje ir grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Dubenyje sumaišykite citrinos sultis, žievelę ir alyvuogių aliejų. Į foliją įdėkite lašišą, iš abiejų pusių pabarstykite pipirais, druska ir užpilkite citrinų mišiniu. Palaikykite 10 min. kambario temperatūroje, o tada kepkite įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 2

Aromatinga lašiša citrinų mišinyje ir grietinėlės padaže Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite pieną, jogurtą, majonezą, česnaką, krapus ir m ealsą. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos