Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinga lašiša kreminiame sezamų padaže
Lašiša yra lašišinių šeimos žuvis. Ši žuvis yra puikaus skonio, joje yra daug naudingų rūgščių ir vitaminų. Lašiša valgoma įvairiuose patiekaluose - žuvis kepama, troškinama, naudojama salotose, kepama ir sūdoma. Geriausias lašišos skonis atsiskleidžia, jei žuvis kepama orkaitėje. Kreminiame sezamų padaže iškepta lašiša būna minkšta, pikantiška, malonaus skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Padalykite grietinėlę į 2 lygias dalis. Į vieną porciją supilkite sezamo sėklas, šiek tiek susmulkinkite blenderiu ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 2
Aptepkite kepsnius iš abiejų pusių sezamų mišiniu, sudėkite juos į kepimo indą ir užpilkite likusia grietinėle. Kepkite orkaitėje 20 minučių 180ºC temperatūroje.
Kategorijos