Aromatinga lašiša kreminiame sezamų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinga lašiša kreminiame sezamų padaže

Lašiša yra lašišinių šeimos žuvis. Ši žuvis yra puikaus skonio, joje yra daug naudingų rūgščių ir vitaminų. Lašiša valgoma įvairiuose patiekaluose - žuvis kepama, troškinama, naudojama salotose, kepama ir sūdoma. Geriausias lašišos skonis atsiskleidžia, jei žuvis kepama orkaitėje. Kreminiame sezamų padaže iškepta lašiša būna minkšta, pikantiška, malonaus skonio ir aromato.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga lašiša kreminiame sezamų padaže Žingsnis 1
Padalykite grietinėlę į 2 lygias dalis. Į vieną porciją supilkite sezamo sėklas, šiek tiek susmulkinkite blenderiu ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 2

Aromatinga lašiša kreminiame sezamų padaže Žingsnis 2
Aptepkite kepsnius iš abiejų pusių sezamų mišiniu, sudėkite juos į kepimo indą ir užpilkite likusia grietinėle. Kepkite orkaitėje 20 minučių 180ºC temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos