Aromatinga lašiša su pesto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinga lašiša su pesto

Jei mėgstate itališką virtuvę, būtinai išbandykite lašišą, keptą su žaliaisiais žirneliais. Aromatingas pesto puikiai dera su lašiša. Toks produktų derinys suteikia maksimalų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga lašiša su pesto Žingsnis 1
Lašišą šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite, tada dėkite į keptuvę, įkaitintą su alyvuogių aliejumi, ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Aromatinga lašiša su pesto Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus ir žaliuosius svogūnus, papriką supjaustykite juostelėmis, o česnaką susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite krapus, svogūnus, pistacijas ir alyvuogių aliejų, pabarstykite druska ir pipirais. Į įkaitintą keptuvę sudėkite paprikas ir kepkite 2 minutes, tada supilkite į keptuvę žirnelius, česnaką ir vandenį. Vėl pasūdykite ir kepkite dar 3 min. Įpilkite pesto ir viską gerai išmaišykite, tada perkelkite į lėkštę ir uždenkite folija. Tada lėkštėje sumaišykite visus ingredientus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos