Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinga lašiša su pesto
Jei mėgstate itališką virtuvę, būtinai išbandykite lašišą, keptą su žaliaisiais žirneliais. Aromatingas pesto puikiai dera su lašiša. Toks produktų derinys suteikia maksimalų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Lašišą šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite, tada dėkite į keptuvę, įkaitintą su alyvuogių aliejumi, ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus ir žaliuosius svogūnus, papriką supjaustykite juostelėmis, o česnaką susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite krapus, svogūnus, pistacijas ir alyvuogių aliejų, pabarstykite druska ir pipirais. Į įkaitintą keptuvę sudėkite paprikas ir kepkite 2 minutes, tada supilkite į keptuvę žirnelius, česnaką ir vandenį. Vėl pasūdykite ir kepkite dar 3 min. Įpilkite pesto ir viską gerai išmaišykite, tada perkelkite į lėkštę ir uždenkite folija. Tada lėkštėje sumaišykite visus ingredientus.
Kategorijos