Publikavimo data: 2024-10-21
Aromatinga lašiša su pomidorais ir šparaginėmis pupelėmis orkaitėje
Žuvies kepimas yra vienas sveikiausių maisto ruošimo būdų, išsaugantis didžiausią maistinių medžiagų kiekį maiste. Lašišos filė lengvai ir greitai paruošiama. Puikus garnyras prie žuvies yra švelnaus skonio šparaginės pupelės. Patiekalas gaunasi gana sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Sumaišykite vienodą kiekį alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir įtrinkite žuvies filė.
Žingsnis 2
Į paruoštą kepimo indą sudėkite šparagines pupeles. Ant viršaus sudėkite marinuotą lašišos filė. Ant lašišos sudėkite per pusę perpjautus pomidorus.
Žingsnis 3
Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir citrinos griežinėliais. Viską suvyniokite į voką ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 minučių 230C temperatūroje.
Kategorijos