Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga lašiša su špinatais terijakio padaže
Lašiša su špinatais ir terijakio padažu. - Tai puikus patiekalas vakarienei žvakių šviesoje, prie kurio tinka taurė vyno. Lašiša yra malonaus jūrinio skonio, ją puikiai papildo terijakio padažas, o špinatų lapai patiekalą padaro lengvą ir gaivų. Šis patiekalas puikiai tinka, jei norite išbandyti ką nors ekstravagantiško ir neįprasto.
Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, supjaustykite gabalėliais, sudėkite į kepimo indą ir užpilkite "Teriyaki" padažu. Pagardinkite pagal skonį ir papuoškite čiobreliais. Kepkite 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Špinatus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite apelsiną ir supjaustykite griežinėliais. Supilkite aliejų ir sezamo sėklas.
Kategorijos