Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatinga lašišų filė, kepta po sūriu
Jei mėgstate originalius patiekalus, iškepkite lašišos filė su sūriu. Po sūriu iškeptas polockas yra nuostabaus skonio ir aromato. Šį patiekalą labai dažnai galima rasti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Skumbrę nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite porcijomis. Žuvį pagardinkite druska ir pipirais. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite skumbrę ant kepimo skardos oda į apačią. Kiekvieną žuvies gabalėlį patepkite majonezu. Tolygiai paskirstykite majonezą ant žuvies. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Apibarstykite sūriu kiekvieną žuvies gabalėlį. Įdėkite kepimo skardą su mėtomis į įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę ir kepkite apie 25 minutes.
Kategorijos