Aromatinga lašišų filė, kepta po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatinga lašišų filė, kepta po sūriu

Jei mėgstate originalius patiekalus, iškepkite lašišos filė su sūriu. Po sūriu iškeptas polockas yra nuostabaus skonio ir aromato. Šį patiekalą labai dažnai galima rasti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga lašišų filė, kepta po sūriu Žingsnis 1
Skumbrę nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite porcijomis. Žuvį pagardinkite druska ir pipirais. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite skumbrę ant kepimo skardos oda į apačią. Kiekvieną žuvies gabalėlį patepkite majonezu. Tolygiai paskirstykite majonezą ant žuvies. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Apibarstykite sūriu kiekvieną žuvies gabalėlį. Įdėkite kepimo skardą su mėtomis į įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę ir kepkite apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos