Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais

Moliūgų patiekalų kulinarinėje erdvėje yra daugybė. Kvietinių kruopų ir moliūgų košė su pienu ir prieskoniais yra sveikas ir skanus produktų derinys. Prieskonių mišinys: imbieras, kardamonas, cinamonas, ciberžolė, ciberžolė, muskato riešutas suteikia patiekalui neįprastą aromatą ir įdomų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais Žingsnis 1
Kvietines kruopas 15-20 minučių virkite puode, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje užvirinkite pieną, sudėkite griežinėliais supjaustytą moliūgą ir virkite 10-15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais Žingsnis 3
Į puodą suberkite virtas kviečių kruopas, druską, cukrų ir prieskonius ir virkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su gabalėliu sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos