Publikavimo data: 2024-10-22
Aromatinga moliūgų kviečių košė su pienu ir prieskoniais
Moliūgų patiekalų kulinarinėje erdvėje yra daugybė. Kvietinių kruopų ir moliūgų košė su pienu ir prieskoniais yra sveikas ir skanus produktų derinys. Prieskonių mišinys: imbieras, kardamonas, cinamonas, ciberžolė, ciberžolė, muskato riešutas suteikia patiekalui neįprastą aromatą ir įdomų skonį.
Žingsnis 1
Kvietines kruopas 15-20 minučių virkite puode, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje užvirinkite pieną, sudėkite griežinėliais supjaustytą moliūgą ir virkite 10-15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Į puodą suberkite virtas kviečių kruopas, druską, cukrų ir prieskonius ir virkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su gabalėliu sviesto.
Kategorijos