Publikavimo data: 2024-02-04
Ryžių košė su moliūgais receptas
Ryžių košė su moliūgais nėra tai, ką galite užsisakyti iš siuntų tarnybos. Tokie patiekalai ruošiami tik namuose ir tik su siela. Štai kodėl moliūgų košė su ryžiais visada būna tokia skani. Paruoškite daugiau šios košės ant pieno, ir pusryčių ar lengvų pietų klausimas bus išspręstas kelioms dienoms į priekį.
Žingsnis 1
Moliūgą nuplaukite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Ryžius nuplaukite po šaltu vandeniu. Ryžius skalaukite tol, kol vanduo taps skaidrus. Taip košė taps trupesnė.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į puodą, sudėkite moliūgą ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Į moliūgą suberkite nuplautus ryžius, cukrų ir ant mažos ugnies po dangčiu virkite 20-30 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Išvirusią košę nukelkite nuo ugnies, palikite 10 minučių po dangčiu ir patiekite.
Kategorijos