Publikavimo data: 2024-02-04
Moliūgų košė receptas
Pasaulyje gali nutikti visko, tik vienas dalykas nesikeičia - moliūgų kiekis rudenį. Net jei jo neturite, vienas iš jūsų giminaičių tikrai pasiūlys. Neskubėkite atsisakyti: pasiimkite moliūgą sau ir pasigaminkite skanią moliūgų košę su pienu - tai greita ir sveika.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite moliūgą. Minkštimą sutarkuokite smulkia tarka, o soras nuplaukite po šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Užpilkite soras šaltu vandeniu ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Į iki pusiau išvirusias soras sudėkite tarkuotą moliūgą, gerai išmaišykite ir supilkite pieną.
Žingsnis 4
Virkite dar 10-15 minučių, kol košė visiškai išvirs, ant silpnos ugnies.Virdami būtinai maišykite, kad košė nesudegtų.
Žingsnis 5
Likus minutei iki virimo pabaigos, suberkite cukrų ir sviestą.
Žingsnis 6
Nuimkite košę nuo ugnies ir palikite ją 10 minučių po dangčiu, tada patiekite.
Kategorijos