Aromatinga naminė halva iš žemės riešutų, sėklų ir medaus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatinga naminė halva iš žemės riešutų, sėklų ir medaus

Šio gaminio pavadinimas iš karto sukelia rytietiškų turgaviečių, parduotuvių, kuriose gausu dešimčių halvos rūšių, vaizdus. Taip, būtent iš Rytų pas mus atkeliavo šis nuostabaus skonio produktas. Halva ruošiama dešimtimis būdų, tačiau visada išlaiko savo tekstūrą ir tiesiog tirpsta burnoje. Tuo pat metu halvą galima paruošti namuose, gerų produktų jai gaminti yra, o paruošimo technika nesudėtinga. Kartu namuose visada turėsite natūralaus ir sveiko saldumyno.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
513 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga naminė halva iš žemės riešutų, sėklų ir medaus Žingsnis 1
Sumalkite sėklas ir žemės riešutus iki smulkių trupinių blenderiu. Tada sudėkite medų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Aromatinga naminė halva iš žemės riešutų, sėklų ir medaus Žingsnis 2
Iš mišinio suformuokite ritinį. Tvirtai suvyniokite jį į maistinę plėvelę. Padėkite į šaldytuvą mažiausiai dviem valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos