Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga naminė halva iš žemės riešutų, sėklų ir medaus
Šio gaminio pavadinimas iš karto sukelia rytietiškų turgaviečių, parduotuvių, kuriose gausu dešimčių halvos rūšių, vaizdus. Taip, būtent iš Rytų pas mus atkeliavo šis nuostabaus skonio produktas. Halva ruošiama dešimtimis būdų, tačiau visada išlaiko savo tekstūrą ir tiesiog tirpsta burnoje. Tuo pat metu halvą galima paruošti namuose, gerų produktų jai gaminti yra, o paruošimo technika nesudėtinga. Kartu namuose visada turėsite natūralaus ir sveiko saldumyno.
Žingsnis 1
Sumalkite sėklas ir žemės riešutus iki smulkių trupinių blenderiu. Tada sudėkite medų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Iš mišinio suformuokite ritinį. Tvirtai suvyniokite jį į maistinę plėvelę. Padėkite į šaldytuvą mažiausiai dviem valandoms.
Kategorijos