Aromatinga rožinė lašiša su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinga rožinė lašiša su korėjietiškomis morkomis

Rausvosios lašišos mėsa labai naudinga žmogaus organizmui. Sistemingas žuvies vartojimas gerina odos būklę, stiprina kaulinį audinį ir gerina nuotaiką. Korėjietiškos morkos savo ruožtu didina apetitą ir stiprina kraujagyslių sieneles. Rausvoji lašiša kartu su morkomis ir prieskoniais yra puikus užkandis arba priedas prie pagrindinio patiekalo.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga rožinė lašiša su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite korėjietiška tarka. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Aromatinga rožinė lašiša su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ir daržoves, supilkite sojų padažą, actą, cukrų, druską, kalendrą ir gerai išmaišykite. Sudėkite į indą ir palikite šaldytuve 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos