Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinga rožinė lašiša su korėjietiškomis morkomis
Rausvosios lašišos mėsa labai naudinga žmogaus organizmui. Sistemingas žuvies vartojimas gerina odos būklę, stiprina kaulinį audinį ir gerina nuotaiką. Korėjietiškos morkos savo ruožtu didina apetitą ir stiprina kraujagyslių sieneles. Rausvoji lašiša kartu su morkomis ir prieskoniais yra puikus užkandis arba priedas prie pagrindinio patiekalo.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite korėjietiška tarka. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ir daržoves, supilkite sojų padažą, actą, cukrų, druską, kalendrą ir gerai išmaišykite. Sudėkite į indą ir palikite šaldytuve 4 valandoms.
Kategorijos