Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže

Kreminis grybų padažas yra vienas universaliausių maisto derinių, nes jį galima gaminti su makaronais, mėsa, vištiena ir net žuvimi. Vienas iš tokių receptų - skumbrė kreminiame grybų padaže. Sėkmės paslaptis paprasta: aromatinga skumbrė su dribsniais, švelnūs grybai, tekstūrinės daržovės ir sodrus grietinėlės padažas, nieko papildomai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį porcijomis ir siųskite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Į keptuvę įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, pomidorus supjaustykite stambiais kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais. Švarioje keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 min. pakepinkite svogūnus ir grybus. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže Žingsnis 3
Į kepintas daržoves supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Tada į keptuvę sudėkite anksčiau išvirtą žuvį ir kartu troškinkite apie 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos