Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga skumbrė grietinėlės ir grybų padaže
Kreminis grybų padažas yra vienas universaliausių maisto derinių, nes jį galima gaminti su makaronais, mėsa, vištiena ir net žuvimi. Vienas iš tokių receptų - skumbrė kreminiame grybų padaže. Sėkmės paslaptis paprasta: aromatinga skumbrė su dribsniais, švelnūs grybai, tekstūrinės daržovės ir sodrus grietinėlės padažas, nieko papildomai.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį porcijomis ir siųskite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Į keptuvę įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, pomidorus supjaustykite stambiais kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais. Švarioje keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 min. pakepinkite svogūnus ir grybus. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Į kepintas daržoves supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Tada į keptuvę sudėkite anksčiau išvirtą žuvį ir kartu troškinkite apie 3 minutes.
Kategorijos