Aromatinga skumbrė, kepta su sojų padažu ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinga skumbrė, kepta su sojų padažu ir garstyčiomis

Kulinarai žino, kad iš skumbrės galima pagaminti daug naudingų patiekalų. Vienas iš jų pateikiamas šiame žuvies, keptos sojų padaže ir garstyčiose, variante. Tokiame marinate ji virsta kvapniu, švelnaus skonio ir tekstūros patiekalu. Šio kepimo būdo privalumas tas, kad žuvis išlaiko daugiausia naudingų maistinių medžiagų. Apskritai tai pasirodo esąs universalus patiekalas, kurį galima ruošti šeimai ir šventiniam stalui, juolab kad jis nebrangus ir ilgai neužtrunka.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga skumbrė, kepta su sojų padažu ir garstyčiomis Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite 2,5-3 cm storio žiedais. Sudėkite gabalėlius į kepimo indą, pagal poreikį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Aromatinga skumbrė, kepta su sojų padažu ir garstyčiomis Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą ir garstyčias. Gerai išmaišykite, kad garstyčios ištirptų ir padaže neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Aromatinga skumbrė, kepta su sojų padažu ir garstyčiomis Žingsnis 3
Užpilkite žuvį padažu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos