Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis
Dėl gaminimo būdo pomidorų padaže su svogūnais ir morkomis troškinta skumbrė išgauna jai būdingą specifinį skonį. Jos skonis prisipildo daržovių, prieskonių, šviežių žolelių natų. Tokia žuvis puikiai tinka prie garnyrų ar daržovių patiekalų. Tačiau svarbiausia, kad ji išlaiko visas savo maistines vertes. Dėl pomidorų padažo ji tampa mažiau kaloringa, o tai gali patikti žmonėms, kurie stebi savo fizinę formą.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pagardinkite druska, žuvies prieskoniais ir prieskoniais.
Žingsnis 2
Susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas apkepkite augaliniame aliejuje ir supilkite pomidorų pastą. Pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Žuvį sudėkite ant keptų daržovių. Uždėkite lauro lapą ir troškinkite 40 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos