Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis

Dėl gaminimo būdo pomidorų padaže su svogūnais ir morkomis troškinta skumbrė išgauna jai būdingą specifinį skonį. Jos skonis prisipildo daržovių, prieskonių, šviežių žolelių natų. Tokia žuvis puikiai tinka prie garnyrų ar daržovių patiekalų. Tačiau svarbiausia, kad ji išlaiko visas savo maistines vertes. Dėl pomidorų padažo ji tampa mažiau kaloringa, o tai gali patikti žmonėms, kurie stebi savo fizinę formą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pagardinkite druska, žuvies prieskoniais ir prieskoniais.

Žingsnis 2

Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis Žingsnis 2
Susmulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas apkepkite augaliniame aliejuje ir supilkite pomidorų pastą. Pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Aromatinga skumbrė pomidorų padaže su daržovėmis Žingsnis 3
Žuvį sudėkite ant keptų daržovių. Uždėkite lauro lapą ir troškinkite 40 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos