Publikavimo data: 2024-01-01
Marinuoti svogūnai receptas
Marinuoti svogūnai yra puikus priedas prie kebabų ar salotų, taip pat labai skanus užkandis. Juos taip pat galima naudoti kaip priedą prie brusketos ar marinuotos silkės. Svogūnai yra sultingi ir pikantiški, tačiau be šiai daržovei būdingo kartumo.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite ir nulupkite svogūną. Užvirkite 1 puodelį vandens.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Svogūnus 3-5 min. užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo juos visiškai apsemtų.
Žingsnis 4
Nusunkite didžiąją dalį vandens ir į svogūnus suberkite cukrų, druską ir actą. Perkelkite svogūnus į stiklainį su dangteliu ir palikite marinuotis dar 30 minučių.
Kategorijos