Marinuoti svogūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-01

Marinuoti svogūnai receptas

Marinuoti svogūnai yra puikus priedas prie kebabų ar salotų, taip pat labai skanus užkandis. Juos taip pat galima naudoti kaip priedą prie brusketos ar marinuotos silkės. Svogūnai yra sultingi ir pikantiški, tačiau be šiai daržovei būdingo kartumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite ir nulupkite svogūną. Užvirkite 1 puodelį vandens.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai receptas Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai receptas Žingsnis 3
Svogūnus 3-5 min. užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo juos visiškai apsemtų.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai receptas Žingsnis 4
Nusunkite didžiąją dalį vandens ir į svogūnus suberkite cukrų, druską ir actą. Perkelkite svogūnus į stiklainį su dangteliu ir palikite marinuotis dar 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos