Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga skumbrė su kiviais orkaitėje
Aromatinga skumbrė su kiviais orkaitėje - tai ne tik į dribsnius suyranti žuvis ir saldūs tropiniai vaisiai. Tai taip pat švelnus, elastingas sūris ir aromatingos minkštos daržovės, kurios kartu sudaro nepamirštamą skonių derinį, priverčiantį kiekvieną kūno ląstelę dainuoti iš malonumo.
Žingsnis 1
Išvalytą žuvį išskleiskite taip, kad ji primintų valtį, apšlakstykite citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Padėkite skumbrę ant aliejumi pateptos folijos ir sulenkite ją į laivelį. Padėkite laivelius ant kepimo skardos.
Žingsnis 2
Lydytą sūrį, saldžiąją papriką ir kivius supjaustykite mažais kubeliais, o porą - plonais žiedais. Sumaišykite visas daržoves ir užpilkite majonezu. Gautu įdaru įdarykite žuvį.
Žingsnis 3
Įdarytus laivelius 20 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Žuvis turėtų iškepti ir tapti auksinės spalvos, o sūris turėtų išsilydyti, bet nesudegti.
Kategorijos