Aromatinga skumbrė su raudonėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinga skumbrė su raudonėliais

Skumbrė - mėgstamiausia žuvis ant kasdienio ir šventinio stalo. Kodėl ji tokia populiari? Todėl, kad ši žuvis yra labai riebi ir švelni, patiekalai iš jos niekada nebus sausi, nesvarbu, ar ją kepsite, ar gruzdinsite. O dėl to joje yra labai daug žmogaus organizmui labai svarbių Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga skumbrė su raudonėliais Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite stambiais 2,5-3 cm pločio gabalais. Sumaišykite sojų padažą, citrinos sultis, garstyčias, raudonėlius ir druską. Atkreipkite dėmesį, kad sojų padažas ir taip yra gana sūrus, todėl pasistenkite nepersūdyti.

Žingsnis 2

Aromatinga skumbrė su raudonėliais Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Žuvį iš abiejų pusių gerai pamirkykite marinate ir sudėkite į indą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepkite skumbrę, kol iškeps, maždaug 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos