Aromatinga skumbrė su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatinga skumbrė su riešutais

Graikiniai riešutai - produktas, tinkantis bet kokio tipo dietai (mėsai, veganams, vegetarams), išimtis - alergiškiems žmonėms. Tokie riešutai yra vitaminų ir mineralinių medžiagų lobynas. Nepaisant didelio kaloringumo, medikai rekomenduoja periodiškai suvalgyti saują graikinių riešutų per dieną. Šis produktas turi daug omega-3 riebalų rūgščių, nesočiųjų riebalų. Taip pat yra C, A, E, B grupės, K, PP vitaminų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga skumbrė su riešutais Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite marinatui skirtus ingredientus, išskyrus česnaką. Padažą padalykite per pusę, vieną pusę supilkite į atskirą dubenį. Į vieną pusę įberkite susmulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Aromatinga skumbrė su riešutais Žingsnis 2
Išimkite iš paprikos sėklas ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Obuolius supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis ir taip pat pašalinkite sėklas. Pusę marinato be česnakų supilkite ant kartu sudėtų obuolių ir paprikų.

Žingsnis 3

Aromatinga skumbrė su riešutais Žingsnis 3
Supjaustytą skumbrę kruopščiai aptepkite česnakų marinatu. Palikite viską marinuotis 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Aromatinga skumbrė su riešutais Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 170-180ºC. Žuvį sudėkite į kepimo indą. Sudėkite obuolius ir pipirus. Išspauskite česnaką ir įdėkite rozmarino šakelę. Dėkite į orkaitę. Kepkite 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos