Aromatinga sūdyta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga sūdyta skumbrė

Nebūtina pirkti paruoštos sūdytos skumbrės, jei galite ją pasigaminti namuose. Tam nereikia jokių neįprastų produktų ar sąlygų. Vandens, druskos, prieskonių - ir netrukus galėsite mėgautis skania žuvimi. Beje, skumbrė patenka į dešimtuką riebių žuvų rūšių, kuriose gausu širdies ir kraujagyslių sistemai būtinų omega riebalų.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga sūdyta skumbrė Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite žiedais. Užvirkite nurodytą kiekį vandens. Įberkite druskos, lauro lapą, pipirų žirnelius ir svogūną. Išmaišykite ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Aromatinga sūdyta skumbrė Žingsnis 2
Žuvį panardinkite į atvėsusį sūrymą. Išimkite ją į šaltą orkaitę ir palikite 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos