Foršmakas su lydytu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Foršmakas su lydytu sūriu

Silkės foršmakas su lydytu sūriu yra klasikinis silkės filė sumuštinių užkandis. Forshmak su lydytu sūriu ir morkomis yra labai subtilaus skonio, jis tiesiog tirpsta burnoje. Tai žuvies užkandžio receptas, kuris yra populiariausias tarp Švedijos žvejų. Produktų prieinamumas leido forshmak su sūriu įsitvirtinti žydų virtuvėje. Užkandis paruošiamas greitai ir jam pagaminti reikia mažiausiai produktų. Svarbiausia, kad silkė nebūtų persūdyta. Tačiau tai galima ištaisyti žuvį 1 valandą pamirkius piene.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Foršmakas su lydytu sūriu Žingsnis 1
Sumalkite ingredientus. Naudokite maišytuvą, kad gautumėte vientisą pastos pavidalo masę. Įsitikinkite, kad silkės filė neliko kaulų. Žuvį supjaustykite kubeliais ir susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Foršmakas su lydytu sūriu Žingsnis 2
Baigti ruošti foršmaką. Sudėkite virtas morkas ir kiaušinius į blenderį ir susmulkinkite žuvį. Į bendrą masę sudėkite lydytą sūrį ir sviestą. Įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos