Publikavimo data: 2024-03-25
Foršmakas su lydytu sūriu
Silkės foršmakas su lydytu sūriu yra klasikinis silkės filė sumuštinių užkandis. Forshmak su lydytu sūriu ir morkomis yra labai subtilaus skonio, jis tiesiog tirpsta burnoje. Tai žuvies užkandžio receptas, kuris yra populiariausias tarp Švedijos žvejų. Produktų prieinamumas leido forshmak su sūriu įsitvirtinti žydų virtuvėje. Užkandis paruošiamas greitai ir jam pagaminti reikia mažiausiai produktų. Svarbiausia, kad silkė nebūtų persūdyta. Tačiau tai galima ištaisyti žuvį 1 valandą pamirkius piene.
Žingsnis 1
Sumalkite ingredientus. Naudokite maišytuvą, kad gautumėte vientisą pastos pavidalo masę. Įsitikinkite, kad silkės filė neliko kaulų. Žuvį supjaustykite kubeliais ir susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Baigti ruošti foršmaką. Sudėkite virtas morkas ir kiaušinius į blenderį ir susmulkinkite žuvį. Į bendrą masę sudėkite lydytą sūrį ir sviestą. Įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
Kategorijos