Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas cinamono ir vyšnių pyragas
Sotus cinamono ir vyšnių pyragas - tai patiekalas, kuris patiks jūsų artimiesiems ir svečiams. Paruošti šį pyragą nėra sudėtinga, o jo apetitą žadinantis kvapas ir skonis privers jį gaminti ne kartą. Dėl švelnaus cinamono aromato pyragas sukelia malonius prisiminimus ir dar malonesnius skonio pojūčius.
Žingsnis 1
Pirmiausia paimkite sluoksniuotą tešlą, perpjaukite ją į tris dalis, nes iš tokio kiekio ingredientų turėtų būti 3 suktinukai. Tešlą iškočiokite iki 0,5 cm storio, tada berkite džiūvėsėlių ir apibarstykite visą paviršių. Tada apibarstykite cukrumi.
Žingsnis 2
Po cukraus pabarstykite smulkintais riešutais ir apibarstykite cinamonu. Vyšnios gali būti šviežios, bet be kauliukų. Galite naudoti šaldytas vyšnias, svarbiausia - nusausinti visas sultis. Pabarstę cukrumi, sudėkite vyšnias. Suvyniokite ir 30 min. pašaukite į 175-180 °C temperatūros orkaitę.
Kategorijos