Žingsnis 1
Į miltus įmaišykite vanilę, citrinos žievelę, kiaušinių ir aliejaus mišinį bei pieną. Užminkykite tešlą. Palikite pastovėti kambario temperatūroje dvi valandas. Kai tešla sustings, iškočiokite ją į stačiakampį. Tada tešlą patepkite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite ruduoju cukrumi bei cinamonu.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir dėkite ant kepimo skardos ratu. Tada išorėje padarykite gilius pjūvius ir iškočiokite kiekvieną supjaustytą gabalėlį. Palikite pastovėti dar 30 minučių. Tada kepkite 180-200C temperatūroje apie 20-30 minučių, kol paruduos. Sumaišykite cukraus pudrą su vandeniu ir šiuo mišiniu aptepkite paruoštą pyragą.