Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas cinamono pyragas
Kai namuose kvepia šviežiais kepiniais, niekas negali likti abejingas. Net žmonės, kurie stebi kalorijas ir bijo papildomų kilogramų, pasidarys sau laisvą dieną ir neatsispirs cinamoniniam pyragui. Namai ir svečiai bus pakvaišę dėl šio nuostabaus pyrago, kuris pakels nuotaiką ir papildys arbatos vakarėlį.
Žingsnis 1
Į miltus įmaišykite vanilę, citrinos žievelę, kiaušinių ir aliejaus mišinį bei pieną. Užminkykite tešlą. Palikite pastovėti kambario temperatūroje dvi valandas. Kai tešla sustings, iškočiokite ją į stačiakampį. Tada tešlą patepkite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite ruduoju cukrumi bei cinamonu.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir dėkite ant kepimo skardos ratu. Tada išorėje padarykite gilius pjūvius ir iškočiokite kiekvieną supjaustytą gabalėlį. Palikite pastovėti dar 30 minučių. Tada kepkite 180-200C temperatūroje apie 20-30 minučių, kol paruduos. Sumaišykite cukraus pudrą su vandeniu ir šiuo mišiniu aptepkite paruoštą pyragą.
Kategorijos