Publikavimo data: 2024-01-03
Sluoksniuotas pyragas su kopūstais ir vištiena receptas
Sluoksniuotas pyragas su kopūstais ir vištiena yra sotus ir skanus pyragas. Trapi sluoksniuota tešla su švelnios tekstūros skrudintais baltagūžiais kopūstais, vištiena ir morkų saldumu sukurs nepakartojamą įsimintiną skonių gamą. Jus nudžiugins mūsų recepto paprastumas.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir kopūstus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nulupkite svogūnus ir morkas. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.
Žingsnis 2
Kopūstą, svogūną, morką ir vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite vištienos filė 3 minutes. Į filė sudėkite svogūnus, morkas ir kopūstus. Kepkite 10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Kiekvieną sluoksniuotos tešlos lakštą iškočiokite kočėlu. Kad tešla nepriliptų prie kočėlo, kočėlo paviršių galite lengvai pabarstyti miltais.
Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir dugną išklokite vienu tešlos lakštu. Ant jo sudėkite paruoštą įdarą.
Žingsnis 6
Uždenkite įdarą antru tešlos lakštu, suspauskite šonus ir padarykite nedideles skylutes. Kepkite orkaitėje 20 minučių. Prieš pašaudami į orkaitę pyragą aptepkite kiaušinio trynio, vandens ir pieno mišiniu, kad plutelė paruduotų.
Žingsnis 7
Tortas paruoštas. Leiskite jam šiek tiek atvėsti ir patiekite.
Žingsnis 8
Prieš patiekdami pyragą supjaustykite gabalėliais ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos