Publikavimo data: 2024-10-12
Aromatingas ir švelnus moliūgų sūrio pyragas
Moliūgų sūrio pyragas - subtilaus skonio rudens desertas. Ryški pyrago išvaizda pradžiugins jus ir jūsų artimuosius. Amerikiečiams moliūgų sūrio pyragas per Padėkos dieną yra nacionalinio identiteto simbolis. Rudenį, kai prasideda moliūgų sezonas, šį patiekalą gamina beveik kiekviena kepykla ir konditerijos parduotuvė Amerikoje.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sviestą ir cukrų ištrinkite iki vientisos masės. Į mišinį įmuškite kiaušinius ir druską ir suplakite. Dalimis suberkite miltus ir išminkykite minkštą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, moliūgų tyrę, vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir paskleiskite ją ant formos dugno, kad susidarytų apvadas. Ant viršaus užtepkite moliūgų ir varškės įdaro. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 60 minučių. Įdaras turi sutirštėti ir visiškai iškepti. Atvėsusį sūrio pyragą išimkite iš formos.
Kategorijos