Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas kepenų pyragas
Kepenų pyragas yra labai populiarus šventinis patiekalas. Jis labai skanus ir gražus. Turint gerų įgūdžių ir receptą, kepenų pyrago gaminimas nėra problema. Šis patiekalas yra labai skanus užkandis, savo išvaizda primenantis konditerijos gaminį.
Žingsnis 1
Kepenėles sumalkite blenderiu, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, miltų ir vėl pertrinkite blenderiu. Ant aliejumi pateptos keptuvės iš mišinio kepkite plonus blynelius. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas smulkia tarka. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūnus ir morkas. Pakepintas daržoves sumaišykite su majonezu ir užtepkite ant kepenėlių plutelių. Sudėkite jas vieną ant kitos, kad gautųsi kepenėlių pyragas. Viršų papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos