Publikavimo data: 2024-06-24
Širdingas kepenų pyragas
Puikus sotaus ir skanaus kepenų pyrago receptas. Jis puikiai papuoš šventinį stalą.
Žingsnis 1
Kepenis sumalkite mėsmale arba blenderiu iki maltos mėsos. Įmaišykite kiaušinius, druską, pipirus, pieną, sviestą ir miltus. Sumaišykite iki vientisos masės ir palikite tešlą pastovėti apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Tuo tarpu sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepinkite aliejuje, kol iškeps. Majonezą sumaišykite su česnaku.
Žingsnis 3
Paruoškite kepenėlių blynelius. Į įkaitintą keptuvę dėkite 3 šaukštus tešlos ir iš jos suformuokite blyną. Kepkite iš abiejų pusių. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 4
Aptepkite plutelę majonezu, ant viršaus sudėkite daržovių mišinį, tada kitą plutelę. Kartokite, kol baigsite dėti įdarą. Ant viršaus uždėkite paskutinę plutelę, aptepkite ją majonezu ir sudėkite daržoves.
Kategorijos