Kepenų pyragas iš ruginių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepenų pyragas iš ruginių miltų

Jį galite patiekti per šventes. Skanus, aromatingas, sultingas kepenėlių pyragas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 1
Jautienos kepenėles susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 2
Į kepenis įmuškite kiaušinius, miltus ir pieną, pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 3

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 3
Kepkite blynus ant grotelių iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 5
Į majonezą sudėkite smulkintą česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 6
Paimkite blynus ir aptepkite juos majonezu, ant viršaus uždėkite morką ir svogūną.

Žingsnis 7

Kepenų pyragas iš ruginių miltų Žingsnis 7
Kartokite sluoksnį po sluoksnio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, kepenų pyragas su majonezu, česnakinis kepenų pyragas, kepenų pyragas su jautienos kepenimis, kepenų pyragas su morkomis, augalinio aliejaus salotos, česnakinės salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, jautienos kepenų salotos, receptų knyga, kepenų pyragas, salotų pyragai, jūsų receptai, česnakų sezonas, morkų sezonas, yra bendrų alergenų., paprastai, salotos

Kategorijos