Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingas ledų tortas
Galite mėgautis pyragu, ir labai skaniu, net ir nekepdami. Vienas iš tokių pyragų yra ledų pyragas, kuriame susijungia du skanėstai - saldus pyragas ir ledai. Tokį desertą mielai valgys ne tik vaikai, bet ir visi, kurie nori pasimėgauti saldžiu skanėstu. Jis ruošiamas plakimo ir surinkimo būdu - paprastas ir lengvas, o skonį užkariauja kaip tikras tortas.
Žingsnis 1
Atskirkite sausainius nuo įdaro ir trintuvu sutrinkite juos į trupinius. Pusę trupinių panaudokite plutai gaminti: sumaišykite su ištirpintu sviestu ir pienu, mentele paskirstykite masę ant formos dugno ir prispauskite.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į dubenį. Plakite mikseriu, kol susidarys viršūnėlės, tada toliau plakant pamažu supilkite kondensuotą pieną ir supilkite baltų sausainių įdarą.
Žingsnis 3
Ant torto užtepkite pusę kremo, po to - sausainių apskritimą (galite naudoti kitokio skonio, pvz., braškių ar mėtų). Biskvitus užtepkite likusiu kremu ir apibarstykite tortą likusiais trupiniais. Dėkite kelioms valandoms į šaldiklį (atkreipkite dėmesį: šaldytuve tortas nesukietės).
Kategorijos