Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingas medaus pyragas "Spartakas"
Tortas "Spartakas" ant šokolado ir medaus plutos - kvapnių, skanių, rafinuotų, bet tokių naminių kepinių variantas. Šiuo pyragu šeima gali mėgautis sekmadienio popietę arba per šeimos šventę, kai susirenka svečių. Toks kepinys nesugadins įspūdžio svečiams ir didesnėje šventėje. Jame viskas dera - pyragai, kremas, glajus, todėl nebijokite pasistengti, jūsų pastangos atsipirks susižavėjimu.
Žingsnis 1
Persijokite miltus ir kakavą ir išmaišykite. Atskirai įmuškite kiaušinius su cukrumi, pienu, medumi, sviestu, išmaišykite ir padėkite ant ugnies. Maišydami užvirinkite, tada suberkite sodą. Kai mišinys pradės stipriai putoti, nukelkite nuo ugnies ir palikite 3-4 min. atvėsti.
Žingsnis 2
Skystą mišinį supilkite į miltus ir kakavą ir užminkykite tešlą. Padalykite ją į 8 arba 4 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol iškeps (apie 8 min.).
Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Sviestą ir kondensuotą pieną išsukite iki purios masės. Tepkite kremą ant pyragaičių. Šokoladiniam glajui paruošti sumaišykite cukrų, pieną, sviestą, kakavą ir kakavą ir užvirinkite.
Kategorijos