Aromatingas, šiek tiek aštrus raudonųjų pipirų pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingas, šiek tiek aštrus raudonųjų pipirų pesto padažas

Gražų ir nuostabaus skonio itališką pesto padažą su lengvu raudonųjų pipirų prieskoniu lengva pasigaminti. Pagrindiniai ingredientai - bazilikai, parmezanas, alyvuogių aliejus ir skrudinti kedro riešutai, česnakai ir raudonieji pipirai, kurie sukuria nepakartojamą skonį. Šį populiarų padažą galima naudoti įvairiai: jo galima dėti į makaronus, picą, naudoti kaip užtepėlę ant skrebučių, sumuštinių ar kaip salotų padažą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
580 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
57 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas, šiek tiek aštrus raudonųjų pipirų pesto padažas Žingsnis 1
Kedro riešutus lengvai paskrudinkite karštoje sausoje keptuvėje, kad jie įgautų kuo daugiau skonio ir aromato. Kepkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami, kad nesudegtų. Jie turi būti lengvai parudavę ir išdžiūvę. Leiskite kedro riešutams 5-7 minutes atvėsti.

Žingsnis 2

Aromatingas, šiek tiek aštrus raudonųjų pipirų pesto padažas Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į maišytuvo dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, atvėsintus skrudintus riešutus, parmezaną, alyvuogių aliejų, druskos, raudonųjų pipirų pagal skonį ir sumaišykite blenderiu. Padažą supilkite į stiklainį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, žalumynų sezonas, riešutų sezonas, česnakų sezonas, pesto padažas, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos