Aromatingas slyvų pyragas su riaženka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatingas slyvų pyragas su riaženka

Javų pyragas populiarus įvairiuose Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos regionuose. Kiekvienoje šalyje patiekalas gaminamas skirtingai, nors jį sudaro tie patys ingredientai. Slyvos pyragui suteikia ypatingą skonį, o rudens pradžia yra puikus metas šiam kepiniui.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas slyvų pyragas su riaženka Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite skystus ingredientus: įmuškite kiaušinius ir supilkite ryžą. Indo turinį suplakite mikseriu arba plaktuvu.

Žingsnis 2

Aromatingas slyvų pyragas su riaženka Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada sumaišykite sausus ir skystus ingredientus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Aromatingas slyvų pyragas su riaženka Žingsnis 3
Supilkite tešlą į formą. Ant formos dėkite slyvų skilteles, šiek tiek įmerkdami vaisius į tešlą. Pašaukite į orkaitę 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos