Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas slyvų pyragas su riaženka
Javų pyragas populiarus įvairiuose Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos regionuose. Kiekvienoje šalyje patiekalas gaminamas skirtingai, nors jį sudaro tie patys ingredientai. Slyvos pyragui suteikia ypatingą skonį, o rudens pradžia yra puikus metas šiam kepiniui.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite skystus ingredientus: įmuškite kiaušinius ir supilkite ryžą. Indo turinį suplakite mikseriu arba plaktuvu.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada sumaišykite sausus ir skystus ingredientus ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į formą. Ant formos dėkite slyvų skilteles, šiek tiek įmerkdami vaisius į tešlą. Pašaukite į orkaitę 40-50 minučių.
Kategorijos