Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingas žaliasis gazpačo
Šio gazpačo spalva ir skonis sužavės jūsų svečius. Lengvai virškinama ir lengvai paruošiama sriuba taps jūsų mėgstamiausiu patiekalu. Ji pasotins ir numalšins troškulį karštą vasaros dieną. Šią sriubą galima naudoti ir pagrindiniame valgiaraštyje, ir kaip užkandį.
Žingsnis 1
Paprikas perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir kiekvieną pusę supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir česnaką. Nulupkite agurką ir taip pat smulkiai supjaustykite. Jei agurko sėklos gana didelės, pašalinkite jas šaukšteliu.
Žingsnis 3
Visas daržoves kruopščiai susmulkinkite blenderiu. Sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Supjaustykite duoną riekelėmis, kiekvieną riekelę atskirai pamerkite į sriubą ir, kai tik ji šiek tiek sušlaps, sutrinkite ją šakute. Ir taip toliau su kiekviena riekele.
Žingsnis 5
Kai kiekvienas gabalėlis bus išmirkytas, dar kartą pertrinkite per maišytuvą. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir obuolių acto. Viską gerai sumaišykite.
Kategorijos