Publikavimo data: 2024-05-12
Gazpačo su jūros gėrybėmis
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų, kai jis įkais, suberkite smulkintus svogūnus ir nuolat maišydami kepkite 4-6 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite smulkintą papriką ir kepkite dar 3-4 minutes, nuolat maišydami mentele, kad kepinys nesudegtų.
Žingsnis 3
Sudėkite stambiai supjaustytus pomidorus, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar apie 10 minučių. Tada atvėsinkite, supilkite vyno actą, pomidorų sultis, smulkiai supjaustytą česnaką ir aitriųjų paprikų padažą.
Žingsnis 4
Dideliame dubenyje sumaišykite troškintas daržoves ir iš anksto paruoštas jūros gėrybes, kruopščiai suplakite mikseriu, įberkite agurkų, druskos, pipirų ir citrinos pagal skonį.
Kategorijos