Gazpačo su jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Gazpačo su jūros gėrybėmis

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Gazpačo su jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų, kai jis įkais, suberkite smulkintus svogūnus ir nuolat maišydami kepkite 4-6 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Gazpačo su jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite smulkintą papriką ir kepkite dar 3-4 minutes, nuolat maišydami mentele, kad kepinys nesudegtų.

Žingsnis 3

Gazpačo su jūros gėrybėmis Žingsnis 3
Sudėkite stambiai supjaustytus pomidorus, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar apie 10 minučių. Tada atvėsinkite, supilkite vyno actą, pomidorų sultis, smulkiai supjaustytą česnaką ir aitriųjų paprikų padažą.

Žingsnis 4

Gazpačo su jūros gėrybėmis Žingsnis 4
Dideliame dubenyje sumaišykite troškintas daržoves ir iš anksto paruoštas jūros gėrybes, kruopščiai suplakite mikseriu, įberkite agurkų, druskos, pipirų ir citrinos pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, gazpačo, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, žaliasis sezonas, braškių sezonas, agurkų sezonas, paprikų sezonas, virėjo receptas, receptų knyga

Kategorijos