Pomidorų gazpačo su salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Pomidorų gazpačo su salierais

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų gazpačo su salierais Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite dideliais kubeliais, smulkiai supjaustykite žaliąją papriką, svogūną ir salierą. Susmulkinkite česnaką. Nulupkite agurką ir taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Pomidorų gazpačo su salierais Žingsnis 2
Visus smulkintus produktus sudėkite į trintuvo dubenį ir smulkinkite ne ilgiau kaip minutę, į gautą mišinį supilkite pomidorų sultis ir actą ir vėl kelias sekundes plakite.

Žingsnis 3

Įkaitintą keptuvę patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite į ją nuluptas krevetes. Kepkite jas 5-7 min. ant vidutinės ugnies arba 3-4 min. ant didesnės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, gazpačo, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, žaliasis sezonas, braškių sezonas, agurkų sezonas, paprikų sezonas, virėjo receptas, receptų knyga

Kategorijos