Pomidorų gazpačo su salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Pomidorų gazpačo su salierais

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų gazpačo su salierais Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite dideliais kubeliais, smulkiai supjaustykite žaliąją papriką, svogūną ir salierą. Susmulkinkite česnaką. Nulupkite agurką ir taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Pomidorų gazpačo su salierais Žingsnis 2
Visus smulkintus produktus sudėkite į trintuvo dubenį ir smulkinkite ne ilgiau kaip minutę, į gautą mišinį supilkite pomidorų sultis ir actą ir vėl kelias sekundes plakite.

Žingsnis 3

Įkaitintą keptuvę patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite į ją nuluptas krevetes. Kepkite jas 5-7 min. ant vidutinės ugnies arba 3-4 min. ant didesnės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos