Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatingas žuvies "Napoleonas" su raudona žuvimi
"Napoleonas", kurį sudaro raudona žuvis, yra gana neįprastas ir retai kur randamas patiekalas. Toks pyragas pasižymi labai specifiniu skoniu ir aromatu. Šis patiekalas gali tapti puikia šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Rūkytą žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Varškę padalykite į dvi lygias dalis. Vieną dalį sumaišykite su menkės ikrais ir išmaišykite. Pirmąjį paplotėlį sudėkite ant lentelės. Aptepkite sūrio ir menkės ikrų mišiniu. Ant viršaus išdėliokite žuvies griežinėlius. Žuvį aptepkite plonu varškės sluoksniu. Sluoksnius pakartokite dar du kartus. Viršutinis sluoksnis turi būti varškės. Dėkite pyragą į šaldytuvą 120 minučių, kad įsigertų.
Kategorijos