Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingi avižinių dribsnių sausainiai su cinamonu
Avižiniai sausainiai yra ne tik skanūs, bet ir neįtikėtinai sveikas skanėstas, visiems pažįstamas nuo vaikystės. Tokius sausainius galima pamėgti dėl daugelio priežasčių, tarp jų - paprastumo ir paruošimo greičio, nes norint pasimėgauti tokiu skanėstu, reikia skirti tik 20 minučių laiko. Greitesnio ir skanesnio deserto tiesiog nėra.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius. Minkštą sviestą ištrinkite su šiuo mišiniu, įmuškite vieną kiaušinį, suberkite miltus ir avižinius dribsnius. Išminkykite vientisą tešlą.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Iš tešlos iškočiokite maždaug 1 valgomąjį šaukštą ir padarykite daug mažų plokščių sausainių, kuriuos dėkite ant kepimo skardos, šiek tiek atstumais vienas nuo kito. Kepkite 180 ℃ temperatūroje, kol paruduos.
Kategorijos