Publikavimo data: 2024-03-27
Klasikiniai avižiniai sausainiai
Avižiniai sausainiai yra lengvai pagaminamas desertas. Naminiai sausainiai būna labai skanūs ir traškūs. Egzistuoja kelios sausainių recepto kilmės teorijos ir visos jos kilusios iš Škotijos. Tačiau dabar avižiniai sausainiai gaminami visame pasaulyje, pasigaminkite ir jūs! Mėgaukitės naminiais sausainiais su stikline šilto pieno.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kad gautųsi vientisas mišinys.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Iš tešlos suformuokite norimą formą ir dėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 4
Kepkite sausainius apie 10 minučių iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos