Klasikiniai avižiniai sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Klasikiniai avižiniai sausainiai

Avižiniai sausainiai yra lengvai pagaminamas desertas. Naminiai sausainiai būna labai skanūs ir traškūs. Egzistuoja kelios sausainių recepto kilmės teorijos ir visos jos kilusios iš Škotijos. Tačiau dabar avižiniai sausainiai gaminami visame pasaulyje, pasigaminkite ir jūs! Mėgaukitės naminiais sausainiais su stikline šilto pieno.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
373 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai avižiniai sausainiai Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Klasikiniai avižiniai sausainiai Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kad gautųsi vientisas mišinys.

Žingsnis 3

Klasikiniai avižiniai sausainiai Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Iš tešlos suformuokite norimą formą ir dėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 4

Klasikiniai avižiniai sausainiai Žingsnis 4
Kepkite sausainius apie 10 minučių iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos