Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su sultenėmis
Vienas iš klasikinių avižinių sausainių variantų. Sultonės saldiems sausainiams suteiks nepastebimos rūgštelės. Papildykite savo pusryčius ar popietės užkandį šiuo gardžiu ir paprastu receptu.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainių tešlą: į didelį dubenį arba puodą suberkite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite dubens ar keptuvės turinį.
Žingsnis 3
Suformuokite sausainius ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus išdėliokite sultenių. Kepkite ant pergamentinio popieriaus.
Žingsnis 4
10 minučių pašaukite į orkaitę. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių pagal Celsijų.
Kategorijos