Avižiniai sausainiai su sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su sultenėmis

Vienas iš klasikinių avižinių sausainių variantų. Sultonės saldiems sausainiams suteiks nepastebimos rūgštelės. Papildykite savo pusryčius ar popietės užkandį šiuo gardžiu ir paprastu receptu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
45 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su sultenėmis Žingsnis 1
Paruoškite sausainių tešlą: į didelį dubenį arba puodą suberkite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su sultenėmis Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite dubens ar keptuvės turinį.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su sultenėmis Žingsnis 3
Suformuokite sausainius ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus išdėliokite sultenių. Kepkite ant pergamentinio popieriaus.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su sultenėmis Žingsnis 4
10 minučių pašaukite į orkaitę. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių pagal Celsijų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos