Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda

Imbieras yra vienas seniausių prieskonių, kuriame yra daug naudingų mineralų, eterinių aliejų, vitaminų, nepakeičiamųjų aminorūgščių. Jis naudojamas įvairiuose receptuose, įskaitant saldžius kepinius ir sausainius. Imbieriniai sausainiai yra išskirtinio aromato aštrūs skanėstai. Tokie kepiniai paprastai ruošiami Naujųjų metų šventėms. Imbierinių sausainių tešla plonai iškočiojama, todėl jie tampa traškūs, rudi, o aštrus skonis sukuria išties stebuklingą atmosferą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
398 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus su prieskoniais ir soda. Sviestą sudėkite į kitą dubenį ir išsukite mikseriu, suberkite cukrų ir vėl išsukite.

Žingsnis 2

Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda Žingsnis 2
Į dubenį įpilkite 3 šaukštelius medaus ir įmuškite žalią kiaušinį, gautą masę išplakite mikseriu.

Žingsnis 3

Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda Žingsnis 3
Suplaktą mišinį dalimis suberkite į miltus ir išminkykite tvirtą tešlą. Dėkite į šaldytuvą 60-90 minučių.

Žingsnis 4

Aromatingi imbieriniai sausainiai su soda Žingsnis 4
Tešlą plonai iškočiokite ir sausainių formelėmis išpjaukite sausainius. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo dėkite sausainių formeles. Dėkite į 180 ºC temperatūros orkaitę 7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos