Aromatingi keksiukai su citrinos žievele ir kondensuoto pieno kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatingi keksiukai su citrinos žievele ir kondensuoto pieno kremu

Citrinų žievelės pyragaičių su kondensuoto pieno kremu gaminimo procesas nėra sudėtingas. Galima sakyti, kad jie netgi supaprastinti - be nereikalingo kiekvieno produkto plakimo. Tačiau produktas visiškai nepraranda skonio ar tekstūros. Jie neužima daug laiko, o produktai yra prieinami daugumai žmonių. Jų ryškus ir burnoje tirpstantis citrinų skonis iškart ima sklisti po namus, vos tik keksiukai pradedami kepti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
390 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi keksiukai su citrinos žievele ir kondensuoto pieno kremu Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, vanile, soda ir citrinos žievele. Supilkite miltus ir visą mišinį sumaišykite su pienu ir minkštu sviestu. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatingi keksiukai su citrinos žievele ir kondensuoto pieno kremu Žingsnis 2
Tešlą paskirstykite į formą ne daugiau kaip 1/3. Kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kremui minkštą sviestą išsukite su kondensuotu pienu. Mišinį sudėkite į konditerinį maišelį su antgaliu ir kremu aptepkite keksiukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos