Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatingi keksiukai su citrinos žievele ir kondensuoto pieno kremu
Citrinų žievelės pyragaičių su kondensuoto pieno kremu gaminimo procesas nėra sudėtingas. Galima sakyti, kad jie netgi supaprastinti - be nereikalingo kiekvieno produkto plakimo. Tačiau produktas visiškai nepraranda skonio ar tekstūros. Jie neužima daug laiko, o produktai yra prieinami daugumai žmonių. Jų ryškus ir burnoje tirpstantis citrinų skonis iškart ima sklisti po namus, vos tik keksiukai pradedami kepti.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, vanile, soda ir citrinos žievele. Supilkite miltus ir visą mišinį sumaišykite su pienu ir minkštu sviestu. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Tešlą paskirstykite į formą ne daugiau kaip 1/3. Kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kremui minkštą sviestą išsukite su kondensuotu pienu. Mišinį sudėkite į konditerinį maišelį su antgaliu ir kremu aptepkite keksiukus.
Kategorijos