Publikavimo data: 2024-03-29
Keksiukai su maskarpone
Švelnūs pyragėliai su maskarponės sūriu - tai mini pyragėliai su kremu. Jų gimtine laikoma Italija. Arbatos vakarėlis su naminiais kepiniais su maskarponės kremu ir kaparėlių kremu - puikus būdas praleisti laiką su šeima. Gaminant maskarponės kaparėlius pagal receptą tešlai reikia naudoti varškę. Rekomenduojame vartoti vidutinio riebumo varškę. Su ja tešla gausis elastingesnė nei su nugriebta, o maskarponės kremas primins sovietinio plombyro skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago tešlą. Varškę pertrinkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų. Minkštos varškės malti nebūtina, bet jei norite minkštesnės masės, galite ją pertrinti per sietelį. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su cukrumi, sumaišykite su atvėsusiu lydytu sviestu ir varške, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį ir suberkite į tešlą. Galiausiai supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite formą keksiukams kepti.
Žingsnis 4
Kepkite keksiukus, kol jie bus paruošti. Tam įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 25-30 minučių į ją įdėkite formą su tešla.
Žingsnis 5
Paruoškite kremo keksiukams. Prieš puošdami kremu, keksiukus atvėsinkite. Keksiukams skirtas maskarponės ir kremas ruošiamas trimis etapais. Atvėsusį kremą išplakite mikseriu. Palaipsniui suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų ir toliau plakite. Dviem ar trimis etapais įmaišykite maskarponės sūrį ir porą lašų maistinių dažiklių. Viską išmaišykite.
Žingsnis 6
Papuoškite iškeptą desertą. Vamzdeliniu maišeliu užtepkite kremo ant keksiukų viršaus.
Kategorijos